Elektronisk cigarett

Flera olika färger

Artikelnr: RH-172

Pris: 149,00:- Ordinarie pris: 149:-
Varan har lagts i varukorgen!

Elektronisk cigarett

Innehåller:

-Förångare, batteri det kraftigaste med hela 1100 mAh (istället för 650 mAh)

-USB-laddare.

OBS! vätska köpes separat.

NÅGRA TIPS VID ANVÄNDNING AV ELEKTRONISK CIGARETT.

En elektronisk cigarett är inte exakt lik en vanlig cigarett, för bästa effekt bör du göra mindre justeringar i din rökning. Bästa ånga och smak får du med utdragna, kontrollerade bloss. Dra inte för hårda bloss! Detta kan resultera i att e-juice följer med in i tankens rökkanaler, detta märker du med ett sörplande ljud (eller än värre med e-juice i munnen). Om detta händer kan du med hjälp av t.ex. en rund tandpetare avlägsna munstyckets främre del, blås ur luftkanalerna och torka ur med en papperstuss. Undvik även korta, snabba bloss som kan orsaka dålig rökutveckling och sk varmrökning, då det börjar smaka bränt.

Utdragna, kontrollerade bloss

Håll ner knappen någon sekund innan du tar ett bloss för bästa resultat. Knappen ska vara intryckt under hela blosset (som bör vara ca 4-6 sekunder), släpp knappen när blosset är klart. Smakar den torrt eller bränt, droppa en droppe e-juice direkt i förångaren, eller lossa tanken lite och sätt tillbaka det alternativt vrid den ett varv, för att fukta förångaren.

Tänk på hur du bär din e-cigarett: Knappen på ett manuellt batteri kan aktiveras om den är i på-läge och du bär den ovarsamt i fickan, och förånga vätska och dra ner batteriet i onödan. Upp-och-ner kan vätska rinna ner i munstycket. Bästa läge när den inte används är horisontelt (däremot kan man med fördel under själva röktillfället hålla elciggen vertikalt emellan bloss, för bättre återfuktning av förångaren). Nya batterier behöver ofta "jobba upp sig" dvs driftstiden blir bättre efter några omgånger laddning/urladdning.

Skruva gärna isär din el-cigg och ta ur tanken när den inte kommer att användes ett tag.